VOOR

MEDIA

PERFORMANCE

Op zoek naar groei, meer conversie, beïnvloeding van gedrag
of verandering van houding van jouw doelgroepen?

VOOR MERKEN & START-UPSVOOR NON-PROFITSVOOR CREATIEVE BUREAUS

INTELLIGENTE MARKETING IS RELEVANTE MARKETING

 

Relevant zijn voor jouw doelgroep. Op elk moment en op elke plek. Zowel B2B als B2C. Online & offline. Hoe doen wij dat?

LEES HET BLOGLEES ONZE CASES

Van Doelen naar Resultaat

1.

GET INSIGHTS

Weten hoe je er online voor staat? Met scans, survey onderzoek tot actiegerichte (campagne) dashboards: wij maken het meetbaar en geven de inzichten voor meer resultaat.

2.

BOUW JE MERK

Jouw merk uitbouwen tot wereldspeler? Wie zijn je doelgroepen? Welke touch points zijn relevant? Met welke targeting? Wat is de business case? Kortom, hoe bereik je ze? Interessante vragen, waar wij je helpen antwoorden op te geven.

3.

PERFORMANCE ADVERTISING

Meer awareness, leads of verkoop? Met onze strategische aanpak weten wij alle media kanalen optimaal aan het werk te zetten voor jouw doelstelling. Hierbij kijken we naar zowel pull- als push marketing activiteiten. Lokaal en internationaal.

Onze Expertises

AUDITS & SCANS

Verbeter jouw online aanwezigheid. Wij scannen jouw site en signaleren verbeter punten, checken je social op engagement en analyseren je zoekresultaten.

Lees verder ›
OFFLINE MEDIA

Je merk uitbouwen en de Mental Availability vergroten? Juist daar kan TV, Radio en andere offline media bij helpen. Wij helpen met de juiste selectie en inkoop.

Lees verder ›
ONLINE MEDIA

Social media advertising of toch de inzet van influencers en Google Shopping? En, hoe zorg je voor een top positie in Google? En hoe zet ik display in? Maak je merk online relevant!

Lees verder ›
DATA & INSIGHTS

Wij meten alles wat mogelijk is. En gebruiken Matomo tot Google Analytics en Google Tag Manager. En dat allemaal in lijn met de AVG/GDPR regelgeving.

Lees verder ›
GROWTH HACKING

Experimenteren, tools gebruiken en de menselijke psychologie doorgronden. Wij weten hoe we stappen kunnen maken met Growth Hacking.

Lees verder ›
TRAININGEN

Van media strategie tot een paid advertising training. Wij kunnen ook hele teams trainen. Op welk terrein wil jij je marketing skills vergroten?

Lees verder ›