Ace bureaus aan de slag voor Easee

Easee is een Noors bedrijf dat (thuis)opladers voor elektrische auto’s verkoopt. De Ace bureaus Born05 (Digital Branding), Glasnost(PR & Storytelling) en IM Lounge (Media Performance) hebben voor Easee in Nederland en België een geïntegreerde merkcampagne ontwikkeld. Adformatie schreef in januari: “Born05 neemt de lead in de ontwikkeling van de campagne die in het eerste kwartaal wordt uitgerold. Glasnost neemt de verantwoordelijkheid voor de bijbehorende PR-strategie en media performance agency IM Lounge verzorgt de mediastrategie en inkoop van de internationale campagne.”

 

Voor deze campagne zetten we verschillende kanalen in: Facebook, Instagram, Twitter en Google Search om er maar een paar te noemen. Dit in combinatie met 2 tv-campagnes zorgt voor een geweldige mix van massamedia/sociale media en always-on/campagne.

 

› Easee merkcampagne

De Easee Charging Robot is een oplaadoplossing voor elektrische voertuigen die in Noorwegen is ontwikkeld en geproduceerd. Deze slimme oplader kan zowel in flatgebouwen, parkeergelegenheden als commerciële gebouwen worden geïnstalleerd; hij is slim, krachtig en compact, waardoor hij ook perfect is voor thuisgebruik. It’s that Easee! 

 

Doel van de campagne is deze ‘stijlvolle, compacte en slimme autolader’ onder de aandacht brengen en vanuit een emotionele insteek ‘een nieuwe doelgroep overtuigen om de overstap te maken naar elektrisch rijden’. 

 

› Laad jezelf op 

Carolijn Daamen, marketing manager Benelux bij Easee: “We zijn erg enthousiast dat Easee nu ook beschikbaar is in de Benelux. Het thema van de campagne is ‘Day & Night’, waarbij het belang van (jezelf) optimaal opladen centraal staat. Aan het eind van de dag kom je wellicht ‘leeg’ thuis. De drukke dag gaat over in de stille nacht. Een goede nachtrust kan bijdragen aan het opladen van lichaam en geest. Ondertussen wordt je auto, dankzij de Easee-lader, ook optimaal opgeladen, zodat het de volgende dag weer vol energie met jou op pad kan.”

 

Arno Meijerink About the author

arno@imlounge.nl

Managing Director | T. +31(0)207727577 | M. +31(0)644910844