ACE | IM Lounge wordt media bureau voor Signify Benelux


Amsterdam, 19 maart 2024 – Mediabureau IM Lounge gaat aan de slag voor Signify Benelux. De twee partijen werken al samen voor een aantal Signify merken en intensiveren de samenwerking voor 2024.


Signify, het gerenommeerde Nederlandse verlichtingsbedrijf bekend van merken als Philips Hue, Philips LED en WiZ , organiseerde in december een pitch om een nieuwe mediapartner te vinden voor hun Benelux-campagnes. Signify heeft daarbij gekozen voor mediabureau ACE | IM Lounge. De samenwerking omvat in 2024 acht verschillende B2C en B2B verlichtingsmerken van Signify. Hiervoor worden op maat gemaakte lokale media strategieën ontwikkeld en zowel online als offline uitgerold.


Maurice Scholten, Digital Marketing Specialist bij Signify, licht de keuze voor IM Lounge toe: “We waren overtuigd door de diepgaande kennis van het medialandschap in de Benelux. Daarnaast begrepen ze erg goed welke uitdagingen en behoeften onze diverse merken hebben.”


Arno Meijerink, Managing Director ACE | IM Lounge: “Ik ben trots op ons team dat we de samenwerking met prachtige lichtmerken zoals Hue, Wiz en Philips verder mogen uitbreiden. We kijken uit naar een mooi partnerschap.” 


Over ACE | IM Lounge 

IM Lounge is onderdeel van ACE, een modern netwerk van creatieve en technische bureaus. Het mediabureau specialiseert zich in het maken van waardevolle verbindingen, gevoed door onderzoek, paid media en data gedreven inzichten. Met een team van specialisten accelereert IM Lounge merken en organisaties die toepasbare data omarmen voor strategische groei. Het portfolio bestaat uit merken als ALDI, KWF, Daelmans Stroopwafels en Signify.

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.