Ace introduceert de Ace Coin

Ace introduceert de Ace Coin; een cryptocurrency waarmee het bedrijf medewerkers kan betrekken bij zijn ontwikkeling en groei. Ace is de eerste bureaugroep die zijn eigen cryptocurrency lanceert die is gebouwd op de blockchain. Deze innovatieve aanpak komt tegemoet aan de behoefte om nieuwe manieren te vinden om verbinding te maken en samen te werken met medewerkers.

 

Rogier IJzermans, CEO Ace: “De moderne wereld vraagt ​​continu om nieuwe oplossingen. Bij Ace zijn we altijd op zoek naar nieuwe technologieën die kunnen bijdragen aan onze organisatie en aan de behoeften van onze klanten. De introductie van de Ace Coin stelt ons in staat om onze medewerkers op een laagdrempelige manier te betrekken bij de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Deze moderne aanpak stimuleert co-ondernemerschap en zal een troef zijn bij het aantrekken en behouden van talent. De opkomst van blockchain en de opkomende metaverse is slechts het begin van wat technologie te bieden heeft. We willen onze medewerkers en klanten meenemen op die reis.”

 

Op dit moment kan de Ace Coin alleen worden gekocht of verdiend door Ace-medewerkers, via de digitale portemonnee in de Ace-app. De waarde van de Coin is gekoppeld aan de financiële waarde van het bedrijf, waardoor medewerkers kunnen deelnemen aan de groei en het succes van het bedrijf. Daarnaast lanceert de bureaugroep ook een eigen Token. In ruil voor deze Tokens kunnen medewerkers genieten van speciale diensten, zoals restaurantlunches en koffies, een businesscoach, work-outs, seminars of massages tijdens werkuren.

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.