Google Grant voor Geopark de Hondsrug

Deze content is 8 jaar oud. Graag hiervoor je aandacht als je onderstaande artikel leest.

Geopark de Hondsrug, het eerste UNESCO Geopark in Nederland, heeft voor IM Lounge gekozen om een Google Grant aan te vragen en te beheren.

 

Over Geopark de Hondsrug:
Een Geopark wil mensen inspireren om samen de toekomst van hun streek met vertrouwen en op een duurzame manier tegemoet te gaan. In het Hondsrug gebied maken inwoners, bedrijven, organisaties, overheid en onderwijs samen een Geopark.

 

Wat we gaan doen:
Eerst doen we een aanvraag bij Google om toegelaten te worden binnen het Google Grant programma. Binnen dit programma kan een goed doel tot wel $120.000,- per jaar aan gratis advertentie budget krijgen. Nadat de organisatie is toegelaten tot het Google Grant programma, gaan we aan de slag met de campagnes, hierin definiëren we de targeting, advertenties en zoekwoorden.

 

Doorlopende ondersteuning:
Vervolgens blijven we Geopark de Hondsrug ondersteunen voor een jaar lang. Dit geeft ons de mogelijkheden om in te spelen op veranderingen zowel binnen GdH als binnen Google AdWords.

 

Bent u werkzaam bij of vertegenwoordigd u ook een goed doel wat is voorzien van een ANBI-certificaat? Neem dan contact met ons op, ook voor uw organisatie kunnen wij een Google Grant aanvraag oppakken.

Rutger Schouten About the author

rutger@imlounge.nl

Operations & Lead Media Consultant | T. +31(0)207727577 | M. +31(0)643523463