Google Grants op een hoger plan met Tessa Meulman

Deze content is 7 jaar oud. Graag hiervoor je aandacht als je onderstaande artikel leest.

Google geeft via het programma Google for Non-profits een zo genaamde Google Grant aan goede doelen. Deze Google Grant is gratis $10.000 advertentiebudget per maand om op de zoekmachine Google te adverteren. Veel non-profit organisaties weten nog niet dat dit bestaat. Of er wordt niet optimaal gebruik van gemaakt.

Zonde natuurlijk. De komende maanden gaat Tessa Meulman IM Lounge dan ook ondersteunen bij het benaderen en informeren van de non-profit organisaties. Onderdeel daarvan is de optimalisatie van de website van Google Grants. Deze website gaat een grote rol spelen om de non-profit organisaties te informeren over Google Grants.

 

Wie is Tessa Meulman?
Tessa is de nieuwe stagiaire van IM Lounge. Ze is student Commerciële economie en haar afstudeerrichting is Digital Marketing. Voor haar stage wil ze graag ervaring opdoen in een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is (en dan kom je al snel bij mediabureau en specialist IM Lounge uit). Tijdens deze stage kan ze de geleerde theorie direct toe passen in de praktijk. Via het IM Lounge blog gaat ze regelmatig een update geven van haar stage.

 

Als je in de tussentijd een goed doel tegenkomt dat nog geen kennis heeft van Google Grants, of er nog niet optimaal gebruik van maakt, neem dan contact op met Tessa!

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.