Introductie: Sten Bossong, aangenaam!

Deze content is 6 jaar oud. Graag hiervoor je aandacht als je onderstaande artikel leest.

Hoi!

Mijn naam is Sten Bossong. Sinds 1 januari werk ik voor IM Lounge als junior Campagne Manager. We zijn inmiddels drie maanden verder en ik durf gerust te zeggen: dit is écht een unieke werkplek.

Het is bovendien tijd voor een goede introductie.

 

Eerste ontmoeting

Midden in de romantiek van Amsterdam maakte ik kennis met IM Lounge, aan de Recht Boomsloot 87. De muren spreken hier nog oud-Amsterdams, bezoekers worden ontmoet door een voortuin van schuine klinkers en naamloze bruggen. Eerste indruk: een plek met karakter.

Het gesprek was een klik en na een tweede gesprek en case werd ik aangenomen.  Inmiddels zijn we alweer verhuisd, maar ik ben al net zo verliefd geraakt op het nieuwe kantoor aan de Laagte Kadijk.

 

Toch is me na drie maanden wel iets duidelijk geworden: IM Lounge is niet alleen gebouwd op het pand waar het in gevestigd is. Achter de deur – die voor iedereen open staat – heerst een blik en een sfeer die zeldzaam zijn. Een vriendelijke cultuur die je niet kan kweken in een lab. De mensen die hier werken zijn goed in wat ze doen, voelen zich prettig en laten dat met alle liefde merken. Zulke dingen zitten niet in de stenen.

 

Vroeger

Vóór mijn sollicitatie bij IM Lounge maakte ik een aantal tussenstops.

Eerste stap: studie Communicatie afgerond. Daarna heb ik iets meer dan een jaar de wereld afgereisd. Bestemmingen als Japan, Nieuw-Zeeland en Scandinavië kwamen voorbij. Na die lange onderneming kreeg ik weer Nederlandse grond onder de voeten. Dat was even terugschakelen! In plaats van elke dag een nieuw uitzicht, een nieuwe vriend of een nieuwe maaltijd kreeg ik statistische analyses onder mijn neus. Best een verandering.

 

Gelukkig hebben de maanden me ritme bijgebracht en zie ik alleen nog maar inzet en doelen. M’n benen sprinten weer onder me vandaan alsof ik Roadrunner ben en mijn gevoel zegt me dat een omgeving als IM Lounge daar een grote rol in speelt.

 

Over mij

Wat marketing betreft sta ik in de beginfase van mijn carrière. Ik heb een achtergrond in communicatie en grafisch ontwerp, maar besef me dat een vak als deze alleen al doende geleerd kan worden. De praktijk kennis wordt er nu met hoog tempo in geslepen en ik heb oprecht het idee dat ik leer van de besten.

 

Maar vertel, wie ben je nou echt?

Als je het mijn vrienden vraagt, antwoorden ze waarschijnlijk met een zucht: Typisch een voetballer.  Ze zien me altijd vroeg weg gaan van leuke feestjes omdat ik de volgende ochtend tegen een bal wil trappen. Tsja, dan is zo’n reputatie snel verdiend.

 

Daarbij zou ik mezelf in een verre, verre toekomst graag een schrijver willen noemen. Er ligt een doos met aantekeningen in mijn kast die ik ooit nog eens zó bij elkaar hoop te schrijven dat er een kaft omheen kan. Maar… voor nu heeft dat geen haast.

 

Vraag het aan mij en ik zal mezelf omschrijven als iemand die altijd wil helpen. Een computer die wacht op een moeilijke rekensom. Iemand die graag iets wil bereiken en bereid is om daar hard voor te werken. Mijn gevoel zegt dat IM Lounge daar de juiste plek voor is en ik heb er dan ook vertrouwen in dat dit een super samenwerking gaat worden.

 

Kortom… Aangenaam!

En natuurlijk tot ziens bij IM Lounge,

Sten Bossong

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.