IM Lounge aan de slag voor de Buurtcamping

Deze content is 8 jaar oud. Graag hiervoor je aandacht als je onderstaande artikel leest.

Over de Buurtcamping
Vakantiegevoel zonder ver weg van huis te gaan? Het was weer mogelijk om in je eigen buurt te kamperen! In de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem en Tilburg werden in verschillende parken, campings opgezet.

 

De rol van IM Lounge
Stichting Buurtcamping heeft IM Lounge gevraagd om hen te ondersteunen bij de online advertentie activiteiten rondom hun geweldige initiatief. Dit realiseerden we door lokale advertenties op Facebook in te zetten, gericht op mensen die in de buurt wonen. Zo bereikten we alleen de mensen die ook echt naar de camping kunnen komen. Maaar de aanvragen voor nieuwe campings in 2017 komen ook al binnen!

 

Meetbaarheid
Het is altijd belangrijk om site-verkeer goed te meten, daarom hebben we een meetplan opgesteld wat de meetbaarheid van de campagne waarborgt. Ook tijdens de campagne bleven we continu het verkeer monitoren om bij te sturen waar nodig.

 

Wil je meer weten over de Buurtcamping campagne of heb je zelf interesse in een lokale Facebook campagne? Neem contact met ons op.

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.