New campaign: Mama Cash – Environmental Justice Campagne

› Mama Cash Environmental Justice Campagne

 

Voor degenen die niet bekend zijn met hun werk: de belangrijkste focus en missie van Mama Cash is het creëeren van een eerlijkere wereld voor iedereen. Ze staan vooral bekend om het verdedigen van de rechten van vrouwen, meisjes, trans- en intersekse mensen wereldwijd, maar wat velen misschien niet weten is dat ze ook staan voor ecologische rechtvaardigheid! :earth_africa::fist:Daarom hebben we besloten om deze campagne aan te grijpen om Mama Cash opnieuw aan nieuwe toeschouwers voor te stellen.:recycle:

 

Voor deze campagne op sociale media hebben we besloten om mensen met interesse in feminisme, klimaatverandering, trans- en gehandicaptenrechten te targeten op Instagram en Facebook. Hiermee hopen we donaties in te zamelen en gemarginaliseerde groepen een luidere stem te geven zodat ze gehoord kunnen worden!:speaking_head_in_silhouette:Interesse om supporter van Mama Cash te worden? Klik hier om een donatie te maken!

 

#mamacash #environmentaljustice #awarenesscampaign #socialmediacampaign

 

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.