Niels is de nieuwe Junior Campagne Manager bij IM Lounge

Deze content is 7 jaar oud. Graag hiervoor je aandacht als je onderstaande artikel leest.

Niels is de nieuwe Junior Campagne Manager bij IM Lounge. Hij stelt zich graag even voor:

“De afgelopen jaren heb ik diverse marketingprojecten uitgevoerd met jonge en innovatieve teams bij bijvoorbeeld Greetz, Tikkie, ECOCENT, Stampwallet, BusterRent en verschillende evenementenorganisaties. Bij IM Lounge krijg ik de kans om campagnes te ondersteunen en van A-Z te begeleiden. Mijn doel is om bij IM Lounge de theoretische kant en mijn ervaringen te combineren.

 

Hierdoor kan ik mij nog meer ontwikkelen op het gebied van (online) marketing. Vooral ook door de mediastrategieën optimaal te vertalen naar de dagelijkse mediaplanning realiteit. 

Aan de lijst van jonge en innovatieve teams kan ik het team van IM Lounge hoog noteren. Het team is jong, creatief en haalt het beste uit elkaar naar boven. In de beginweken was het prettig snel schakelen, expertise wordt gedeeld binnen het team en iedereen blijft zich ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als op projectniveau.

 

Verder studeer ik momenteel Commerciële Economie (honoursfase, jaar 4). Dat betekent dat ik wil/ga afstuderen met een 8 of hoger. Sociaal, leergierig en creatief zijn kernwoorden die mijn persoonlijkheid omschrijven. De afgelopen drie jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen op het gebied van marketingcases d.m.v. het Talenten Ontwikkeling Programma (TOP), een aanvulling voor talenten op de studie. De cases kosten vaak tijd, maar zorgen ervoor dat de kennis en expertise op marketinggebied van zowel de opdrachtgevers en mijzelf worden uitgebreid.

 

Tot slot wil ik meegeven dat ik ontzettend veel zin heb in mijn tijd bij IM Lounge, dat ik veel ga leren en dat ik hopelijk binnenkort mijn eigen projecten ga leiden.

Ik sta altijd open voor vragen en/of contact via het e-mailadres: niels@imlounge.nl of 020-7727577

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.