Nieuwe campagne: Hermitage Love Stories

Samen met creatief bureau Onze Kapel, heeft › IM Lounge de nieuwste campagne van Hermitage Amsterdam Love Stories uitgerold! 💖 

 

Hoe bereik je als museum een nieuwe generatie bezoekers? Met een onderscheidende expositie en opvallende campagne waarin beroemde oude beelden tot leven komen. We hebben een combinatie van offline aanwezigheid met een focus op Digital Out Of Home plaatsingen en online met gerichte social media advertenties en display. De campagne loopt nog tot en met 8 januari 2023.

 

Deze tentoonstelling Love Stories is een ode aan de liefde in al haar vormen. Kom oog in oog te staan ​​met beroemde romantische stellen zoals Oscar Wilde & Lord Alfred Douglas and John Lennon & Yoko Ono, en ontmoet beroemde artiesten zoals Anthony van Dyck, Lee Miller, Ferdinand Bol en David Hockney.

 

Hieronder de advertentiematerialen van Onze Kapel  die we in deze campagne gebruiken:

 

 

 

Stay tuned for more!

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.