Nieuwe stagiaire IM Lounge

Deze content is 8 jaar oud. Graag hiervoor je aandacht als je onderstaande artikel leest.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sophie Lamers en ik ben de nieuwe stagiaire van IM Lounge. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie en moet daarvoor gedurende een periode van 10 weken stage lopen.

 

Deze stageplek past erg goed bij mij. Samen met het bedrijf heb ik namelijk een gedeelde passie voor digitale communicatie. Het sluit goed aan bij de specialisatie die ik na mijn stageperiode ga volgen dus ik hoop zo veel mogelijk kennis en ervaring op te doen zodat ik hier in de toekomst profijt van heb.

 

Wat ik ga doen tijdens mijn stage

De komende weken ga ik IM Lounge ondersteunen bij media campagnes. Daarbij denk ik onder anderen mee over effectieve communicatie, waar en hoe we de doelgroepen van onze klanten bereiken en help ik met het inrichten en beheren van (online) media campagnes. Natuurlijk zal ik ook mijn eigen ideeën inbrengen!

 

Ik word ondersteund door het team campagne managers en er hangt een prettige werksfeer in het bedrijf. Ik ben erg enthousiast over deze stageplek en ik kijk uit naar wat ik de komende periode zal gaan leren.

 

PS: ook stage lopen? Bekijk onze vacature!

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.