Nieuwe Touristen campagne live voor EBS

Na ruim twee jaar kunnen toeristen weer naar Amsterdam! Localbus is een bus van EBS waarmee toeristen het Nederlandse platteland rondom Amsterdam kunnen ontdekken. Voor slechts € 12,50 ontdek je 3 routes die ze vooraf uitgestippeld hebben. Tijd om het woord te verspreiden met een gerichte campagne!

 

De campagne is primair gericht op (inter)nationale toeristen en bezoekers van de metropool Amsterdam. Om deze doelgroep te bereiken, hebben we Facebook en Instagram als onze belangrijkste kanalen gebruikt, omdat dit platform de meest gedetailleerde / geavanceerde targetingopties heeft. In combinatie met een always-on-campagne op Google Zoeken hebben we ervoor gezorgd dat deze campagne altijd zichtbaar is voor het publiek.

 

Jasper Vermeer, Manager Sales Marketing Communication bij EBS Public Transportation: “Thanks for the contribution of you and your team Arno! Before corona, › IM Lounge was able to optimize the media effort for EBS every year. It’s great that we can now continue with this together!”

 

Hier is een korte beschrijving van Localbus zelf: “Ontdek het platteland van Amsterdam – Trek het Nederlandse platteland in op een van de mooiste busroutes van Nederland. In een mum van tijd rijd je langs eeuwenoude dijken, eet je pannenkoeken in kleine dorpjes of vaar je langs de statige huizen van de rich and famous van het 17e-eeuwse Holland. We hebben een paar inspirerende tours uitgestippeld – maar voel je vrij om je eigen lokale ervaring te creëren!”

 

De campagne en website zijn beschikbaar in drie talen: Engels, Italiaans en Spaans en lopen van juni tot september.

Bjorn van Breenen About the author

bjorn@imlounge.nl

Media Consultant | T. +31(0)207727577