TV-bestedingen H1 Rapport 2022

Ja, je leest het goed. De markt voor spot- en non-spotbestedingen heeft een recordhoogte bereikt van €460 mln., een groei van +13%, terwijl de tv-schermtijd met bijna net zoveel is gedaald in de eerste helft van dit jaar. Wij vinden het heel vreemd en tegenstrijdig.

 

Hoe is dit zo gekomen en wat betekent dit voor adverteerders? – We hebben gekeken naar de vele details achter deze cijfers, wat veel inzichten en verklaringen oplevert. Corona (uiteraard) en de opening van de gokmarkt om mee te beginnen. Benieuwd naar meer details? Neem contact met ons op. We maken graag een praatje.

 

Bron: Dit onderzoek is uitgevoerd door Screenforce. Om het volledige artikel te lezen, bezoek deze pagina hier en bereken zelf de cijfers!

IM Lounge About the author

info@imlounge.nl

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld.