Title Image

RESEARCH & MARKET INSIGHTS

AUDITS & SCANS

CHECK JOUW ONLINE AANWEZIGHEID

Hoe is jouw online aanwezigheid? Van website, organische vindbaarheid tot de inzet van social media kanalen.

Doormiddel van online scans brengen wij jouw optimalisatiekansen in kaart. We checken meer dan 300 punten op jouw website. Punten zoals:  Is alles afgestemd op de verschillende doelgroepen die jouw website bezoeken? Sluit de site aan bij jouw social media? Is er interactie met posts op jouw social media kanalen en wordt je organisch gevonden in Google?

 

Hieronder staan drie van onze standaard online scans. Neem contact op om te zien hoe onze scans voordeel kan opleveren voor jouw organisatie. Ook interessant als je al samenwerkt met een mediabureau.

WEBSITE SCAN

Waar liggen de verbeterpunten op jouw website?

Met onze website scan analyseren wij of jouw website aansluit bij de customer journey van jouw bezoekers. Van inspirerende bezoekers tot loyale klanten; heeft elke pagina een duidelijk conversiedoel dat past bij deze bezoekers. En hoeveel stappen zijn er nodig om deze conversie te bereiken, sluit de site aan op andere kanalen zoals social media? We kijken naar de prestaties op verschillende apparaten. En dat doen we op basis van meer dan 300 checks.

 

We brengen de verbeterpunten in kaart en scoren ze op moeilijkheidsgraad en urgentie. Zodat je de gebruikerservaring van jouw website direct kunt optimaliseren.

SOCIAL MEDIA SCAN

Hoe goed is de engagement op jouw sociale kanalen?

Zijn ze optimaal ingesteld? Creëer en deel jij de juiste content? Hoe gaan bezoekers van jouw sociale kanalen om met jouw berichten? Wij analyseren dit in de Social Media scan!

 

U krijgt van ons een compleet rapport met de status van jouw social media kanalen, waar er ruimte is voor verbetering en hoe je verbeteringen kunt aanpakken. Dus niet alleen een rapport met resultaten, maar ook met een plan van aanpak!

SEO & SEA SCAN

Wil je bovenaan in Google gevonden worden?

Met onze Zoekmachine Optimalisatie (SEO) strategie wordt je organisch gevonden door jouw doelgroep op de zoekopdrachten die voor jou relevant zijn.

Waar beginnen jouw SEO uitdagingen en waar moet je op richten om grote verbeteringen te maken? Dat analyseren wij met onze SEO scan!