Title Image

OFFLINE MEDIA

OFFLINE MEDIA

VOOR EEN SNELLE OPBOUW VAN MERKBEKENDHEID

Offline media is bij uitstek het geschikte middel om een breed publiek te bereiken.

Dat kan bijvoorbeeld via TV of radio. Maar ook heel lokaal met outdoor. Daarnaast kan je een doelgroep via specifieke magazines bereiken. Tot slot kan je via creatieve media, zoals projecties en ‘reverse graffiti’ een breed publiek bereiken. Welke inzet past bij jouw merk? Onderstaande alvast onze aanpak van ‘Traditionele Offline Media’ en enkele wat creatieve ‘Special Media’. Laat je vooral adviseren door onze Media Consultants voor de beste keuze!

OFFLINE MEDIA

TV

Meer dan twee miljoen mensen kijken dagelijks naar het acht uur journaal. Daarom kan je met een tv advertentie midden in het nieuws in één klap enorm veel mensen bereiken. Met onze kennis kunnen wij de beste strategie voor jouw advertentie bepalen. Elke zender heeft een andere doelgroep, met onze expertise kunnen wij jouw advertentie aan de juiste zender koppelen. Ook kunnen wij met onze connecties tegen een lage prijs zendtijd inkopen wat voor beide partijen voordeliger is. Maak gebruik van onze kennis en start nu!

Radio

 Mensen luisteren dagelijks naar de radio. Bijvoorbeeld tijdens de file naar werk, in de supermarkt tijdens het boodschappen doen of tijdens het schoonmaken thuis, de radio staat altijd aan. Radio heeft een groot en direct bereik. Afhankelijk van de campagne kunnen we regionale of landelijke radio inzetten. We denken altijd vanuit de doelgroep om erachter te komen welke kanalen bij een campagne passen. Meer weten over radio? Neem gerust contact met ons op!

Print

Zorg voor meer naamsbekendheid met een printadvertentie in een tijdschrift of krant. Deze vorm van advertisement is erg effectief omdat deze advertenties minder irritatie opwekken dan online advertenties. Mensen staan open voor het lezen van printadvertenties waardoor er een hoge attentiewaarde is. Print wordt ook als betrouwbaar ervaren waardoor mensen het meer in zich opnemen.

Of je nu een business to business of business to consumer doelgroep hebt, deze soort advertentie is voor bijna alle doelgroepen geschikt. Overleg met ons het doel van de advertentie en welke doelgroep jij wil bereiken. Zo halen wij samen het meeste uit jouw printadvertentie.

Outdoor

Impact start op straat met Outdoor reclame, ookwel Out of Home of OOH genoemd. Bereik veel mensen op specifieke plekken. Maak het specifiek met Digital Out Of Home (DOOH), waarbij specifieke plekken, momenten van de dag en snel wisselende boodschappen mogelijk zijn. Zelfs inspringen op het weer is mogelijk!

We bieden tal van mogelijkheden voor Outdoor adverteren, zoals een abri, billboard, Ao-borden of digitale reclamemast.

Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bel ons eens!

SPECIAL MEDIA

Street marketing

Street Marketing is een marketingvorm voor het promoten van producten of diensten op een bijzondere manier op openbare plaatsen. Het doel van street marketing is om mensen het merk of product te laten herinneren op een andere manier dan ze normaal gewend zijn. Om die reden zorgt deze vorm voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. 

 

 

Een duurzame vorm van street marketing is reverse graffiti. Hier zijn twee opties mogelijk, de schoonspuit versie of natuurlijk krijt. Door het schoonspuiten van de stoep met een hogedrukreiniger of met natuurlijk krijt kan elke boodschap neergezet worden. Een andere vorm is mos reclame. Door een billboard van mos te maken zorg je voor een opvallende uiting. Laat jouw merk promoten op straat. Meer weten over street marketing? Nee gerust contact met ons op!

Mobile Billboards

Sterk opkomend zijn de mobile billboards. Mobile billboards zijn reclameborden achter op een auto of fiets. Deze billboards zijn geschikt voor merkactivatie en evenementen. Samen met een promotiemedewerker zijn deze boards in de steden of dorpen te vinden.

 

 

Samen kunnen wij een mooie campagne verzinnen voor op straat. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bel ons eens!

Hologram

Een hologram is een ​​driedimensionaal beeld gemaakt met licht, soms in de vorm van lasers. Het hologram is een vrij nieuwe manier van communiceren. Een unieke manier om uw bedrijf op te laten vallen tussen alle andere bedrijven. Bijvoorbeeld door een hologram op een plek te plaatsen waar de doelgroep veel komt. Samen kunnen wij een plan opstellen om het tot het beste resultaat te komen. 

Gebouw projecties

 Projecteer jouw merk op gebouwen. Zo valt jouw reclame of merk snel op. Projecties zorgen voor meer naamsbekendheid en exposure. Deze marketingvorm werkt het beste in de winter, omdat het in het donker beter zichtbaar is. Weten of dit geschikt is voor jouw campagne? Vraag het ons!