Title Image

PAID MEDIA

PAID MEDIA

VAN AWARENESS TOT DIRECTE CONVERSIE

Door de zeer specifieke targeting mogelijkheden is online media bij uitstek geschikt om een zeer specifieke doelgroep te bereiken en tot actie aan te zetten.

 

Wij verzorgen de zichtbaarheid van je merk en bereiken jouw doelgroep op het juiste moment. Ook zorgen wij voor de hoogste conversie en de beste ROAS. Bekijk hieronder onze online aanpak van diverse online media mogelijkheden. Wat is jouw doel? Laten we starten met een vrijblijvende kennis making! Neem contact op om te kijken hoe we met online media jouw organisatie!

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing of Zoekmachine Marketing betekent het zo goed mogelijk vindbaar maken van jouw website op zoekmachines. Dit kan door middel van het inkopen van advertentieruimte bij relevante zoektermen of door het optimaliseren van de website zodat deze beter vindbaar is via de natuurlijke en onbetaalde zoekresultaten.

 

Wij hebben een in-house methode die inzetbaar is voor vele type klanten. Ook weten hoe je boven aan zoekmachines komt? Neem contact op!

Google Grants

Google Grants betekent $10.000 Google Ads budget elke maand opnieuw voor jouw goede doel!

 

Voor goede doelen met een ANBI of CBF-certificering is het mogelijk om gesponsord te worden door Google met gratis advertentiebudget. Alles weten over Google Grants? Bekijk onze blog over Google Grants.

Social Media Marketing

Het continu groeiend aantal social media platformen biedt jou als merk de kans om gericht in contact te komen met jouw doelgroep. Zowel in consumenten als zakelijke omgevingen: elk platform biedt uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen. Van relevante content tot gerichte advertenties.

 

Wij stellen op basis van jouw doelstelling een ideale content- of mediastrategie op. Ook weten hoe je social media voor jou kan laten werken? Neem contact op!

Display Ads

Of het nou gaat om een branding campagne voor een nieuw merk of een performance campagne met retargeting, voor elke doelstelling hebben wij de juiste kennis in huis.

 

Wij zijn expert in relevante Display Advertising, van premium partnerships tot programmatic inzet. Meer weten? Connect met ons!

E-mail Marketing Automation

Door middel van e-mail marketing bereik je bestaande klanten of prospects. Verstuur een persoonlijk mailtje precies op de verjaardag van de lezer of breng ze op de hoogte van al het nieuws binnen je bedrijf.

 

Kortom, van nieuwsbrief tot geautomatiseerde inzet via Email Marketing Automation, wij hebben ook voor jou een plan!

Podcast

Adverteren in podcasts is ook een optie om meer onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Deze manier van adverteren is ontzettend effectief omdat je de volledige aandacht van de luisteraars krijgt. Breng jouw merk onder de aandacht van het luisterend publiek in Nederland. Altijd in het juiste oor.

 

Zelf een podcast opzetten? Kijk eens  bij ons Ace zusje Airborne.

Influencer Marketing

Wil je samenwerken met invloedrijke mensen die jouw boodschap op grote schaal kunnen overbrengen? Via ons netwerk van influencers matchen we jouw bedrijf met een geschikte influencer. Influencer Marketing geeft je bedrijf meer naamsbekendheid en zorgt voor meer verkoop en een groter bereik.

 

Onze ervaring is breed; van financiële influencers tot woning gurus. Wat past bij jou? Vraag het ons!

Video Advertising

Laat het verhaal van jouw bedrijf tot leven komen in Video Advertising. Bij Video adverteren kun je ervoor kiezen je video voor een andere video op YouTube af te laten spelen of een alleenstaande video te gebruiken. Ook wordt er bij videoadvertenties gebruik gemaakt van korte vragenlijsten om het effect van de videocampagne te meten. Meer weten over videocampagnes? Vraag het ons!

Marketplace

36% van de totale aankopen van de Nederlandse consument vindt online plaats. Daarom is het niet gek dat mensen steeds vaker gebruik maken van een marketplace. Een marketplace is een ecommerce platform waar externe verkopers hun assortiment plaatsen en proberen te verkopen. Denk bijvoorbeeld aan platformen zoals Marktplaats, Bol.com  en Facebook marketplace. Wil jij met een advertentie op de ecommerce platformen te zien zijn? Stuur ons eens een bericht.

Shopping

Een goede manier om jouw producten onder de aandacht te brengen is met Google shopping. Gebruik onze expertises in het maken van Google ads. Vaak start de customer journey hier. Wil jij ook beginnen? Neem eens contact op.

Affiliate Marketing

Bij Affiliate marketing krijg je een vergoeding als je een advertentie van een ander bedrijf op jouw website plaatst. Deze vergoeding krijg je alleen als de advertentie zorgt voor een verkoop, click, lead of een ander doel dat jullie samen hebben afgesproken. Wil je meer weten over deze vorm van online marketing? Neem eens contact met ons op!

.