Title Image

TRAININGEN

TRAININGEN

OP WELK MARKETINGGEBIED WIL JIJ JE ONTWIKKELEN?

Boost je marketingkennis met onze trainingen voor teams, medewerkers en organisaties. Onze trainingen geven marketeers inzichten en handvatten om gericht aan de slag te gaan. Bekijk hier alle onze bestaande trainingen, die zowel inhouse of bij ons op locatie georganiseerd worden. Of neem contact met ons op om een tailor-made programma in te richten.

STRATEGIE

TRAINING MEDIA STRATEGY

Leer in deze training slimme data gedreven strategieën te ontwikkelen. Krijg inzicht in het medialandschap, de media inkoopmogelijkheden en hoe je op basis van data aan de slag kan of je bureau kan aansturen. Deze training kunnen we zowel richten op CMO niveau als een hele afdeling marketeers gericht meenemen in de online- en offline marketing strategieën. Onze trainer Arno Meijerink verzorgt o.a. voor Beeckestijn Business School de post HBO training “Mediastrategie- & planning”.

METEN & INZICHTEN

TRAINING GOOGLE ANALYTICS

Hoe krijg je meer inzicht in wat bezoekers op je website doen? The best practices van Google Analytics leer je in deze training. Leer wat al die cijfers precies betekenen en hoe je die vertaalslag maakt naar maar meer conversies. Deze training geeft je inzicht in alle relevante aspecten van Google Analytics en wordt gegeven door een ervaren trainer.

ONLINE ADS & SEARCH

TRAINING GOOGLE ADS (SEARCH, DISPLAY & SHOPPING)

Direct vindbaar worden op Google? In deze Google advertentie (voorheen Google AdWords) training leiden we je stapsgewijs door de hele Google Ads-interface en beantwoorden we al je (brandende) vragen.

 

Past Google Shopping ook bij jouw organisatie, dan nemen we ook daar alle stappen voor door. Leer zelf hoe je campagnes, advertentiegroepen en advertenties aanmaakt en optimaliseert.

 

Ook Display, ook wel banners, past in deze training. Zaken als remarketing en lookalikes komen aan bod. Hoe kan je data inzetten voor meer resultaat? We trainen jou en je team om alles uit het Google advertentiesysteem te halen.

Social Media

TRAINING SOCIAL MEDIA

Wil je ook weten hoe je social media voor jou kan laten werken? Het continu groeiend aantal social media platformen biedt jou als merk de kans om gericht in contact te komen met jouw doelgroep. Leer in deze training over het profileren van je merk en organisatie (branding) en hoe je het maximale uit advertenties haalt gebaseerd op data (performance). We gaan zelfs in op hoe je de juiste hashtags toepast en het opzetten van een goede content strategie.