IM Lounge aan de slag met JP. Chenet & Jennie Lena

This content has 3 jaar. Please, read this page keeping its age in your mind.

Wijnliefhebbers en Voice-fans, say cheese!

Want in deze vroege wintermaanden wordt er toch nog flink gelachen. JP. Chenet organiseert namelijk een foto wedstrijd! Prijs? Een privé concert van Jennie Lena. Jazeker, de Voice of Holland sensatie in jóuw huiskamer! Naast haar prachtige stem staat ze bekend om haar humor, karakter en originaliteit. Een perfecte match voor JP. Chenet, dus.

 

Samen met partner Curiosity Amsterdam ondersteunt IM Lounge de actie, via een op maat gemaakte actie website en media inzet. Deze online word-of-mouth wordt ondersteund met een social media campagne, om zo het bereik bij onder meer fans en wijnliefhebbers te vergroten. En deze actie is ook opgepikt door online magazine Fonkonline.

 

Deelnemen aan de wedstrijd kan via Pak Je Podium, waar wordt gevraagd om je meest enthousiaste foto in te sturen. Of stem op foto’s van vrienden. En vreemden. Via de sociale platformen wordt de actie veel gedeeld, geliked en roept men elkaar op te stemmen op foto’s. De inzet is op het moment van schrijven nog gaande, maar blijkt nu al een succes. De foto pagina’s staan vol vrolijke en gekke bekken. Een van de toppers is Canta Karajoke, een onmiskenbaar enthousiaste mevrouw die geld inzamelt voor het goede doel.

 

Meer weten over de inzet van IM Lounge en partner Curiosity? Bekijk dan hier onze cases, of laat gerust een berichtje achter.