HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

Amsterdam Light Festival

26 november 2020 - 27 november 2020

Met de realisatie van meer dan 200 kunstwerken sinds 2012 heeft Amsterdam Light Festival zich ontwikkeld tot één van de grootste lichtkunst festivals van Europa. In korte tijd heeft het lichtkunst bekend gemaakt bij een groot publiek.

Jaarlijks werken kunstenaars van over de hele wereld aan een nieuwe tentoonstelling die speciaal voor Amsterdam wordt gemaakt. Na de première in Amsterdam komt een deel van deze kunstwerken terecht in de vaste collectie die de wereld overgaat.

 

Het communiceren op het juiste moment is van groot belang. Daarmee wordt je communicatie relevant en dus intelligent! Is deze dag wellicht een inspiratie om ook in jouw contentmarketing mee aan de slag te gaan?

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
26 november 2020
Einde:
27 november 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://amsterdamlightfestival.com/nl/over-ons

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!