HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

Community Manager Appreciation Dag

23 januari 2023

Community Manager Appreciation Day vindt elke 4e maandag van januari plaats als een manier om de inspanningen van communitymanagers over de hele wereld te erkennen en te vieren die sociale media en andere tools gebruiken om klantervaringen te verbeteren.

Bijzondere dag, niet waar? Vraag is of het een dag is om op in te haken? Zorg dat ook jouw content relevant is; op het juiste moment communiceren is daarbij natuurlijk van groot belang. Neem anders eens contact op om de andere stappen van relevante marketing te bespreken.”

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 januari
Evenement Categorie:
Site:
https://en.wikipedia.org/wiki/Community_Manager_Appreciation_Day

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!