HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

Dag van de iPod

23 oktober 2023

23 oktober 2001 was het moment dat Steve Jobs, medeoprichter van Apple, geschiedenis schreef met de introductie van de iPod. Deze draagbare speler heeft de manier waarop we naar muziek luisteren compleet veranderd. Een iPod is dan ook het boegbeeld van de mp3-speler geworden. Vandaag blikken we terug op de glorieuze tijd waarin een iPod niet weg te denken was uit ons leven.

Een belangrijk benchmark in de technologie. Je gehele muziekcollectie in je zak, een revolutionaire innovatie van apple! Wellicht interessant voor jouw merk om op in te haken?

Image by Mike Foster from Pixabay

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 oktober 2023
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://nl.wikipedia.org/wiki/IPod

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!