HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

Dag van het Internet

29 oktober 2023

De dag van het internet werd voor het eerst gevierd op 29 oktober 2005. Kort daarna, op de top van de informatiemaatschappij die in november 2005 in Tunesië werd gevierd, werd besloten om aan de VN voor te stellen 29 oktober uit te roepen tot de Werelddag van de de informatiemaatschappij, waardoor op die dag tot Internetdag werd benoemd.

Zonder het internet zouden geen van onze fundamentele vormen van media niet mogelijk zijn! zeker een goeie dag om iets op al jouw online platformen te posten!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
29 oktober
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Day

Locatie

INHAKEN MET IM LOUNGE
Telefoon
0207727577
Bekijk de site van Locatie

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!