HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

Duurzame dinsdag

05 september 2023

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving.

Vandaag is een dag waarop we duurzaamheid vieren. Duurzame dinsdag is erg belangrijk voor de verduurzaming van de politiek en het geven van een podium aan nieuwe initiatieven! Wellicht interessant voor jouw merk om op in te haken?

Image by -Rita-👩‍🍳 und 📷 mit ❤ from Pixabay

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
5 september
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.duurzamedinsdag.nl/

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!