HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

International Day of Happiness

20 maart 2023

Sinds 2013 vieren de Verenigde Naties de Internationale Dag van het Geluk als een manier om het belang van geluk in het leven van mensen over de hele wereld te erkennen.

Soms spreekt de naam van de dag of het evenement boekdelen. Maar is het een relevante dag om op in te haken? Kan ook jouw organisatie iets met deze dag? Zorg dat je communicatie relevant wordt en daarmee intelligent!

Image by <a href=”https://pixabay.com/users/jillwellington-334088/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=570881″>Jill Wellington</a> from <a href=”https://pixabay.com//?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=570881″>Pixabay</a>

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
20 maart 2023
Evenement Categorieën:
,
Site:
http://www.un.org/en/events/happinessday/

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!