HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

Relaxation Day

15 augustus 2023

National Relaxation Day is een jaarlijks terugkerend evenement op 15 augustus. Het werd voorgesteld door de negenjarige Sean Moeller in 1985.

Het evenement wordt op sociale media erkend met de hashtag #NationalRelaxationDay – die is gebruikt door een reeks openbare instellingen, mediaorganisaties en liefdadigheidsinstellingen zoals BBC Earth, de Mental Health Foundation, The New Scientist, Sport England en het Amerikaanse leger.

Een dag waarop iedereen wordt aangemoedigd om lekker achterover te zitten en te relaxen! Wellicht interessant voor jouw merk om op in te haken?

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
15 augustus
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://en.wikipedia.org/wiki/National_Relaxation_Day

Locatie

INHAKEN MET IM LOUNGE
Telefoon
0207727577
Bekijk de site van Locatie

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!