HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

Science Fiction Dag

02 januari 2020 - 03 januari 2020

January 2, was the date that was chosen to correspond with the official birth date of famed science fiction writer Isaac Asimov. who is thought to have been born January 2nd, 1920, is responsible for some incredible works of science fiction literature such as “Nightfall” and the “Foundation Trilogy”.

 

Soms spreekt de naam van de dag of het evenement boekdelen. Maar is het een relevante dag op op in te haken? Kan ook jouw organisatie iets met deze dag? Zorg dat je communicatie relevant wordt en daarmee intelligent!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
2 januari 2020
Einde:
3 januari 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://www.daysoftheyear.com/days/science-fiction-day

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!