HET JUISTE MOMENT VOOR INTELLIGENTE MARKETING.

Haak met je marketing campagnes in op de juiste moment. Onderstaande geven we je graag inspiratie voor het kiezen van dit juiste moment.

Wil je sparren over wat bij jouw organisatie past? Neem dan eens contact op of bel ons: 0207727577


Laden Evenementen

World Fair Trade Day

13 mei 2023

World Fair Trade Day is in het leven geroepen door de World Fair Trade Organization (WFTO) in 2004, hoewel de WFTO zelf 15 jaar eerder, in 1989, is ontstaan.

WFTO is een wereldwijde vereniging van 324 organisaties in meer dan 70 landen, en World Fair Trade Day vindt elk jaar plaats op de tweede zaterdag van mei, en het is een inclusief wereldwijd festival van evenementen die eerlijke handel vieren als een tastbare bijdrage aan de strijd armoede en uitbuiting, klimaatverandering en de economische crisis die de grootste impact heeft op de meest kwetsbare bevolkingsgroepen ter wereld.

Dit is een dag met veel belang voor educatie over fairtrade aan de nieuwe generatie! Wellicht interessant voor jouw merk om op in te haken?

Image by Neverlan from Pixabay

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
13 mei
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.daysoftheyear.com/days/fair-trade-day/

Locatie

INHAKEN MET IM LOUNGE
Telefoon
0207727577
Bekijk de site van Locatie

OVER IM LOUNGE

WIJ ZORGEN VOOR MEDIA PERFORMANCE

IM Lounge is een Media Performance agency. Wij ontwikkelen media strategieën en doen media-inkoop. Wij zorgen voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep op het juiste moment. Daarbij geloven wij dat mediastrategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Neem eens contact op om te overleggen hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen!