Title Image

OVER IM LOUNGE

OVER ONS

WE SHAPE RELATIONSHIPS BETWEEN BRANDS & CULTURES

Wij geloven dat het vormgeven van relaties aandacht en inzet vergt. Daarom creëren we eerst een diep begrip van merken en culturen door het uitvoeren van onderzoek en ophalen van inzichten. We vermenselijken data zodat we volledig begrijpen wat er moet gebeuren met de inzet van Paid Media. Last but not least, krijgen we dingen voor elkaar door middel van ‘briljant basics’ en foutloze uitvoering. Kortom, IM Lounge is een Media Performance bureau.

Neem eens contact op op om te bespreken hoe we uw organisatie kunnen helpen echte relaties op te bouwen!

THIS IS ACE

FAMILY OF LEADING AGENCIES

IM Lounge is onderdeel van Ace, een new skool bureaugroep met de beste bureaus op hun gebied van Nederland. Ace bestaat momenteel uit de bureaus: Airborne (Audio), AMARU (Cultural Consultancy & Branding), Blauw Gras (Social Media), Born05 (Digital Branding), Fitzgerald (External & Internal PR), Glasnost (PR & Storytelling), HERC (Advertising & Brand culture), IM Lounge (Media Performance), Label A (Digital Products), Newborn (Innovation & Ventures), Off The Record (Data & Growth) en Content Icons (Influencer Marketing). De groep werkt voortdurend aan een volledig geïntegreerd aanbod voor merken, die relevant in contact willen staan met mensen over alle contactmomenten heen. Er zijn zo’n 300 werknemers werkzaam, vanuit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. De groep werkt o.a. voor: 538, Hartstichting, KLM, Pon, Samsung, Unilever en YoungCapital.

Meer informatie: www.thisisace.nl

VOOR

MERKEN & START-UPS

Ben je marketeer bij een start-up of een gevestigd merk? Of bezig met een scale-up stap? Voor elke doelstelling hebben wij een passende oplossing. Onze methodes zorgen voor een efficiënte en vooral effectieve inzet van media om jouw doelgroep te bereiken in de juiste fase, op het juiste moment en met de juiste boodschap.

VOOR MERKEN & START-UPS
VOOR

NON-PROFITS

Werk jij aan een betere wereld? Dan is het belangrijk dat mensen jouw goede doel gemakkelijk en snel vinden via Google Grants, of op sociale media de juiste boodschap tegenkomen. Wij hebben veel ervaring met campagnes speciaal voor non-profits. Van gedragsverandering campagnes tot directe fondsenwerving!

VOOR NON-PROFITS
VOOR

CREATIEVE BUREAUS

Wij geloven dat het ontwikkelen van een media strategie tegelijkertijd met de creatieve strategie moet plaatsvinden voor optimaal resultaat. Pas dan kan een volledige customer journey goed worden ingevuld; de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste plek. Versterk ook jouw bureau met media strategie en optimale samenwerking.

VOOR CREATIEVE BUREAUS