› STRATEGIE & ANALYTICS

Een tevreden klant is de beste bedrijfsstrategie
GEBRUIK LIQUID MEDIA PLANNING

STRATEGIE & ANALYTICS: DATA ALS DE BASIS VOOR ONZE STRATEGIE

STRATEGIE

Bij elke doelstelling hoort een specifieke strategie

We bestuderen eerst de doelgroep. Op basis van die analyse adviseren we vanuit een media perspectief over creatieve insteek. Onze mediastrategie beschrijft hoe we bij de juiste persoon de juiste boodschap en op het juiste moment brengen. En hoe we de juiste respons (merkbeleving of conversie) realiseren: de customer journey!

Als vervolgstap maken we in de tactische mediaplanning een uitsplitsing van kanalen en resultaat inschatting.

MEASUREMENT

Continue meten & optimaliseren realiseert de ideale mix van media, creatie & platformen

Door onze Liquid Media Planning zijn we in staat constant bij te sturen op de gestelde KPI’s. Boven alles is het van belang dat ruwe cijfers naar heldere en bruikbare kennis worden vertaald, zodat duidelijk is wat dat betekent voor jouw merk of klant.

Wil je weten hoe we een liquid media planning voor jouw merk kunnen opzetten? Neem contact op.

OP ZOEK NAAR EEN VERHELDERENDE MEDIASTRATEGIE?

Wij vertellen in jouw taal hoe wij strategie invullen. Wij zijn dan ook geen gewoon mediabureau. Geen woorden als ‘growth hacking’, ‘onze blackbox technologie’, maar focus op echt resultaat! Dit kan bijvoorbeeld zijn invloed op gedrag, conversie verhoging, vergroten koop-intentie, meer interactie etc.

We kijken naar de beste invulling, de beste media-inkoop, naar de hele mix, van TV en radio tot online display, search engine advertising en tot print en zelfs Huis aan Huis (HaH). We kunnen bijvoorbeeld ook een review op je huidige inzet kan voor verfrissende inzichten geven. En daarin werken we graag met creatieve bureaus. En alleen voor intelligente merken!

 

Meer weten?

OOK JOUW OPTIMALE CUSTOMER JOURNEY REALISEREN?

Neem contact op en je kunt vrijwel direct je doelstellingen gaan behalen!