Title Image

VOOR WIE

WIJ ZIJN ER

VOOR DE MARKETEER

Ben je bezig met een start-up, scale-up of met het uitbouwen van je merk? Wij zijn er voor je! Of ben je fondsenwerver bij een non-profit? Ook daarin hebben we oplossingen en veel ervaring. Maar we werken ook graag samen met creatieve bureaus. Kies een van deze onderwerpen of neem direct contact met ons op als je op zoek bent naar groei, meer conversie, beïnvloeding van gedrag of verandering van houding van jouw doelgroepen

MAAK JE MERK STERKER MET ONZE MEDIA STRATEGIE

Ben je marketeer bij een start-up of een gevestigd merk? Of het nu gaat om een lokale campagne in een stad of regio, of een meertalige internationale campagne. Voor elke doelstelling hebben wij een passende oplossing. Onze methodes zorgen voor een efficiënte en vooral effectieve inzet van media. Dit om jouw doelgroep te bereiken in de juiste fase, op het juiste moment en met de juiste boodschap.

VOOR MERKEN & START-UPS

MEER RESULTAAT VOOR JE NON-PROFIT

Werk jij aan een betere wereld? Dan is het belangrijk dat mensen jouw goede doel gemakkelijk en snel vinden via Google Grants, maar ook met de juiste boodschap op alle sociale media kanalen. Wij hebben veel ervaring met media campagnes speciaal voor non-profits, van gedragsverandering campagnes tot directe fondsenwerving!

VOOR NON-PROFITS

VOEG MEDIA TOE AAN JE CREATIEVE STRATEGIE

Wij geloven dat het ontwikkelen van een media strategie tegelijkertijd met de creatieve strategie moet plaatsvinden voor optimaal resultaat. Pas dan kan een volledige customer journey goed worden ingevuld; de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste plek. Versterk ook jouw bureau met media strategie en optimale samenwerking.

VOOR CREATIEVE BUREAUS

INTELLIGENT MEDIA

IM Lounge gelooft dat de media strategie tegelijkertijd met de creatie strategie moet worden ontwikkeld. Gebaseerd op de stappen binnen de customer journey, kan de boodschap per individu verschillen en daar passen wij de media inzet op aan.