Title Image

MERKEN & START-UPS

MEDIA VOOR

START-UPS

Verschillende merken en start-ups hebben wij geholpen in hun eerste stappen, groei of verdere expansie. Daarbij zoeken wij de synergie tussen merk, creatie en onze mediastrategie. Als start-up ben je bij ons aan het juiste adres als je een mediabureau zoekt die de nieuwe marketing wereld wil ontdekken.

 

Maar ook voor de start-up die de consument snel ziet veranderen door alle informatie waar zij toegang tot heeft.  En die daarnaast ook weet dat de klant verwacht dat merken er voor hen zijn op het moment dat zij dat willen. De start-up die gelooft in intelligentie achter data en die een overzicht wil van alle kanalen. Voor de start-up die gelooft dat service een menselijke relatie betekent.

 

Neem eens contact op om te kijken hoe wij dit samen kunnen aanpakken.

MEDIA VOOR

JOUW MERK

Optimale Media Performance vereist een optimale media strategie, continue inzichten via data en snelle testen en optimalisaties. Samen met creatieve partners. Dit geldt voor merken en start-ups

 

Of het nu gaat om een lokale campagne in een stad of regio, of een meertalige internationale campagne. Voor elke doelstelling hebben wij een passende oplossing. Is jouw merk gericht op B2B of B2C? Travel branche, financiële instelling of overheid? Met onze methodes om doelgroepen in kaart te brengen, kunnen we ook voor jouw bedrijf de juiste customer journey inrichten.

 

Neem contact op om te kijken hoe we jouw campagnes nog sterker kunnen maken met de juiste media inzet.

RECENTE BLOGS

OVER MEDIA & ONS