Title Image

NON-PROFITS

VOOR DE

WELDOENER

Ben jij een wereld verbeteraar? Een Non-profit? Een optimist? Een fondsenwerver? Een goede doelen marketeer? Maar vooral een echte weldoener?

 

Dan weet je ook dat je dat moet uitdragen. Wij kunnen helpen jouw Non-profit organisatie in contact te brengen met vrijwilligers, donateurs, fondsen. Maar ook kunnen wij helpen een boodschap te versterken, bekendheid genereren en helpen gedragsverandering voor elkaar te krijgen. Vaak start dit met een een Google Grant: $10.000 gratis advertentiebudget per maand voor jouw goede doel!

 

Wat is jouw goede doel? Laten we starten met een vrijblijvende kennis making! Neem contact op om te kijken hoe we jouw goede doel verder kunnen helpen!

VOOR JOUW

GOEDE DOEL

Onze brede ervaring zetten we ook graag in voor jouw organisatie

Maak gebruik van onze ervaring die hebben we hebben opgedaan in de vele campagnes die we hebben opgezet voor Non-profit organisaties zoals: MamaCash, MIND, Ypsilon, Impuls & Woortblind en Over Rood.

 

We hebben ook al ruim $1.500.000 aan Google Ad Grants budget gericht weten in te zetten; van aanvraag tot continue verbetering. Zo komt ook de zoeker in contact met de tientallen goede doelen die we hebben mogen helpen!

 

Neem contact met ons op om te kijken hoe we jouw goede doel kunnen helpen.

RECENTE BLOGS

OVER MEDIA & ONS